New pond showcase question


taherrmann4

Tmann
Joined
Mar 3, 2011
Messages
3,142
Reaction score
695
Location
Louisville KY
Hardiness Zone
6
Country
I had a pond showcase on the old forum site and now notice that mine is different from the new ones. Mine does not have the option to toggle between images and discussion it just comes up like a regular thread. Do I have to recreate a new showcase in order to do this. I don't want people to have to sift through the comments if they only want to look at the pics? It also does not show up on the showcase button on the main page that is between media and members?
 

JBtheExplorer

Native Gardener
Joined
Apr 2, 2013
Messages
3,688
Reaction score
6,030
Location
Wisconsin
Hardiness Zone
5b
Country
Yes, you have to make a new showcase. When you're in the Showcase section that you can enter by clicking "showcase" at the top of the page with an orange ribbon next to it, click "create item"
 

addy1

water gardener / gold fish and shubunkins
Moderator
Joined
Jun 23, 2010
Messages
34,098
Reaction score
18,968
Location
Frederick, Maryland
Hardiness Zone
6b
Country
Same here, Tmann, started one, but all pictures were somewhere else. And to have picts in your showcase you need to use photobucket, to insert them ow the picts are in the gallery.

unless they have tweaked it since I messed around with mine awhile back.
 
Joined
Jul 29, 2013
Messages
3,025
Reaction score
6,116
Location
Rhode Island, USA
Hardiness Zone
6a
Country
I do not use photo bucket, I used flickr, iphone and computer and all mine showed up
 

addy1

water gardener / gold fish and shubunkins
Moderator
Joined
Jun 23, 2010
Messages
34,098
Reaction score
18,968
Location
Frederick, Maryland
Hardiness Zone
6b
Country
What I meant was in the overview or planning and discussion tabs, the images show up in the image gallery but not in the overview or planning and discussion tabs, unless inserted via photobucket or one of those type of photo places.

Sorry read my post it was not clear.
 

sissy

sissy
Joined
Jan 17, 2011
Messages
31,605
Reaction score
14,574
Location
Axton virginia
Hardiness Zone
7A
Country
I just use my puter it has pic storage and even movie mode but have never been able to figure out how to post them here
 
Joined
Dec 18, 2010
Messages
220
Reaction score
107
Location
Graz, Austria
Hardiness Zone
8a
Country
I'm confused about this as well... i uploaded 40 pics to an album on this site, and just assumed that i could then embed them in the Showcase, but that doesn't seem to be the case.

I can't get it to show the Album at all. External sites, no problem, but pictures i've got saved here, nope.

Got to say, this software is really frustrating to use.... :( :(

So, how do i use pictures from my library on here in the showcase??

cheers,

Andy.
 

sissy

sissy
Joined
Jan 17, 2011
Messages
31,605
Reaction score
14,574
Location
Axton virginia
Hardiness Zone
7A
Country
start working on it Tmann .upload after upload no fun
 

j.w

I Love my Goldies
Joined
Feb 1, 2010
Messages
25,213
Reaction score
15,088
Location
Arlington, Washington
Hardiness Zone
USDA 8a
Country
I'm confused about this as well... i uploaded 40 pics to an album on this site, and just assumed that i could then embed them in the Showcase, but that doesn't seem to be the case.

I can't get it to show the Album at all. External sites, no problem, but pictures i've got saved here, nope.

Got to say, this software is really frustrating to use.... :( :(

So, how do i use pictures from my library on here in the showcase??

cheers,

Andy.
Had to resort to Photo Bucket to add mine.
 

Ian

Administrator
Joined
Jul 26, 2011
Messages
784
Reaction score
524
Hardiness Zone
9a
Country
Yep, you'd need to make a new showcase entry and then drop myself or Becky a PM and we can link your old thread to it :).

You can use the "upload images to gallery" button to attach images to the gallery tab on your showcase (this is different to the main forum "media" gallery though, which is where some confusion may arise). No need to use photobucket/flickr if you don't want to, as the site can handle uploads :).
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top