New pond showcase question

Discussion in 'Feedback Section' started by taherrmann4, Mar 12, 2014.

  1. taherrmann4

    taherrmann4 Tmann

    Joined:
    Mar 3, 2011
    Messages:
    3,142
    Likes Received:
    695
    Location:
    Louisville KY
    I had a pond showcase on the old forum site and now notice that mine is different from the new ones. Mine does not have the option to toggle between images and discussion it just comes up like a regular thread. Do I have to recreate a new showcase in order to do this. I don't want people to have to sift through the comments if they only want to look at the pics? It also does not show up on the showcase button on the main page that is between media and members?
     
    taherrmann4, Mar 12, 2014
    #1
    1. Advertisements

  2. taherrmann4

    JBtheExplorer Native Gardener

    Joined:
    Apr 2, 2013
    Messages:
    3,496
    Likes Received:
    5,689
    Location:
    Wisconsin
    Yes, you have to make a new showcase. When you're in the Showcase section that you can enter by clicking "showcase" at the top of the page with an orange ribbon next to it, click "create item"
     
    JBtheExplorer, Mar 12, 2014
    #2
    1. Advertisements

  3. taherrmann4

    addy1 water gardener / gold fish and shubunkins Moderator

    Joined:
    Jun 23, 2010
    Messages:
    33,196
    Likes Received:
    17,802
    Location:
    Frederick, Maryland
    Same here, Tmann, started one, but all pictures were somewhere else. And to have picts in your showcase you need to use photobucket, to insert them ow the picts are in the gallery.

    unless they have tweaked it since I messed around with mine awhile back.
     
    addy1, Mar 12, 2014
    #3
  4. taherrmann4

    RobAmy

    Joined:
    Jul 29, 2013
    Messages:
    2,884
    Likes Received:
    5,592
    Location:
    Rhode Island, USA
    I do not use photo bucket, I used flickr, iphone and computer and all mine showed up
     
    RobAmy, Mar 13, 2014
    #4
  5. taherrmann4

    addy1 water gardener / gold fish and shubunkins Moderator

    Joined:
    Jun 23, 2010
    Messages:
    33,196
    Likes Received:
    17,802
    Location:
    Frederick, Maryland
    What I meant was in the overview or planning and discussion tabs, the images show up in the image gallery but not in the overview or planning and discussion tabs, unless inserted via photobucket or one of those type of photo places.

    Sorry read my post it was not clear.
     
    addy1, Mar 13, 2014
    #5
  6. taherrmann4

    sissy sissy

    Joined:
    Jan 17, 2011
    Messages:
    31,053
    Likes Received:
    14,155
    Location:
    Axton virginia
    I just use my puter it has pic storage and even movie mode but have never been able to figure out how to post them here
     
    sissy, Mar 13, 2014
    #6
  7. taherrmann4

    Andy41

    Joined:
    Dec 18, 2010
    Messages:
    220
    Likes Received:
    107
    Location:
    Graz, Austria
    I'm confused about this as well... i uploaded 40 pics to an album on this site, and just assumed that i could then embed them in the Showcase, but that doesn't seem to be the case.

    I can't get it to show the Album at all. External sites, no problem, but pictures i've got saved here, nope.

    Got to say, this software is really frustrating to use.... :( :(

    So, how do i use pictures from my library on here in the showcase??

    cheers,

    Andy.
     
    Andy41, May 3, 2014
    #7
  8. taherrmann4

    sissy sissy

    Joined:
    Jan 17, 2011
    Messages:
    31,053
    Likes Received:
    14,155
    Location:
    Axton virginia
    start working on it Tmann .upload after upload no fun
     
    sissy, May 3, 2014
    #8
  9. taherrmann4

    j.w I Love my Goldies

    Joined:
    Feb 1, 2010
    Messages:
    24,411
    Likes Received:
    14,153
    Location:
    Arlington, Washington
    Had to resort to Photo Bucket to add mine.
     
    j.w, May 3, 2014
    #9
  10. taherrmann4

    Ian Administrator

    Joined:
    Jul 26, 2011
    Messages:
    768
    Likes Received:
    497
    Yep, you'd need to make a new showcase entry and then drop myself or Becky a PM and we can link your old thread to it :).

    You can use the "upload images to gallery" button to attach images to the gallery tab on your showcase (this is different to the main forum "media" gallery though, which is where some confusion may arise). No need to use photobucket/flickr if you don't want to, as the site can handle uploads :).
     
    Ian, May 5, 2014
    #10
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.