server problems?

Discussion in 'Feedback Section' started by plantlover, May 29, 2009.

  1. plantlover

    plantlover

    Joined:
    May 28, 2009
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Nice site, but you guys are having serious server problems, e very single thing I click on I get this mesage

    Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in C:\Inetpub\vhosts\gardenpondforum.com\httpdocs\includes\class_core.php on line 371

    I'm outta here! good luck

    took me 11 trys to post this
     
    plantlover, May 29, 2009
    #1
    1. Advertisements

  2. plantlover

    Ian Administrator

    Joined:
    Jul 26, 2011
    Messages:
    768
    Likes Received:
    497
    I'm not sure what could be causing that problem, but I'm running a database repair now to try and fix it. Has anyone else seen that error?
     
    Ian, May 29, 2009
    #2
    1. Advertisements

  3. plantlover

    MassKoi

    Joined:
    May 11, 2009
    Messages:
    209
    Likes Received:
    3
    Location:
    Hanson, Massachusetts
    I did get that message once at around 7:30 am this morning.
     
    MassKoi, May 29, 2009
    #3
  4. plantlover

    koiguy1969 GIGGETY-GIGGETY!!

    Joined:
    Dec 15, 2008
    Messages:
    10,556
    Likes Received:
    6,287
    Location:
    Michigan zone 5b
    occasionally then i get the GOOGLE "OOPS" MESSAGE PAGE.
     
    koiguy1969, May 30, 2009
    #4
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.